9 Kasım 2015 Pazartesi

Kadınların etkileyici ifadeleri

Kadınların etkileyici ifadeleri nelerdir?

Kadınlar her şeyi öyle açık seçik yaşamazlar.Onları anlamak için ifadelerini okumanız gerekir. Her zaman erkeklerden çok daha farklı düşünce tarzları vardır. Ama şunu söylemekte fayda var kadınların tek tip ifadeleri yoktur, zira kadınların düşünceleri çok yönlüdür ve ifade biçimleri bu yüzden çok yönlü şekillenmiştir.Şimdi sadece erkekler üzerinde de özellikle dikkat edilen kadınların sahip olduğu belli başlı hususlardan bahsedeceğim.

Dudaklar

Kadınlarda dudaklar her ifadeye göre farklı mimik ifadeleri kullandıkları için en önemli noktalardan biridir.Erkeklerin de kadınlarda en çok dikkat ettiği noktalardan biri dudaklardır.

Kızgınken, üzgünken, düşünceli, mutlu ve sevecen iken türlü mimik hareketleri kullanır kadınlar.Bunların ayrımını yapamıyorsanız eğer çok şey kaybedersiniz benden söylemesi.Önemli olan dikkat ve odaklanmak.Dikkat edin kadınları bir tık daha iyi okuyun.

Saçlar

Kadınlar da saçlar ikinci önem arz eden unsurdur.Ve kadınlar saç bakımına çoğunlukla özen gösterir.
Saçların bakımlı olması, temiz, ve düzenli görünmesi çoğu kadın için önem arz eder ve erkeklerin kadınlarda saçı aksesuar gibi estetik görüntüsünden hoşlandıkları da bir gerçek Bakımsız, dip boyası gelmiş, rastgele toplanmış bir saça sahipseniz ilgi çekmek gerçekten zor bir durum.

Kadınlar tarzlarını saçlarıyla tamamlarlar ve bir kadının sizinle konuşurken saçlarıyla oynaması sizden hoşlandığının göstergesi olduğu bilimsel bir gerçek.

Giyim Kuşam

En önemli kriterlerden biri de kıyafettir kadınlar için. Her tip farklıdır ve her kıyafet her fiziğe yakışmayabilir.
Yerine göre giyinmek, vücudundaki kusurları önlemek, aşırı frapan giyim daha çok antipati kazandırır ve şıklık değil rüküşlük arz eder. 

Kadınlar, tarz olarak hemcinslerinden daha 'marjinal' bir tutum sergilediklerinde karşı cins tarafından da kendi hanelerine bir kaç artı katmış olurlar. Bir kadının giydiği kıyafet aslında o kadının benliğini de ortaya koyar. Bu önemli hususa dikkat etmek elbetteki bir kadının hayata olan tutumunda ciddi farklar yaratacaktır. Ayakkabılar ise bu tarz ile daima iç içedir. Uyumlu bir ayakkabı giymediğin sürece, kıyafetinin de önemini kaybettiği kesin. Bu sebeple giyim ve kuşamın her parçası kadını kadın yapan temel hususlardır.

Fizik

Fizik, bir çok kadın için önemli bir kıstastır. Her zaman beğenilmeye meraklı olan kadın, fiziğini korumak ve ideal ölçülerde olmak için fedakarlıktan kaçınmaz. Çünkü kadınlar bilirler ki erkekler için fizik belirleyici etkenlerden biridir. Düzgün bir fiziğe giden yolun da spordan geçtiği aşikardır. Kadınlar yapmıyor olsalar bile sporun önemini her fırsatta dile getirirler :)


Kısaca, kadınlar açısından bakıldığında her şeyin ne kadar ince düşünüldüğünü anlamak gerekir. Bu maddelere dikkat edildiğinde kadınların genel düşüncelerini bir nebze de olsa anlayabileceğiz. Korkmayın, zor sandıklarımız aslında bilmediklerimizdir. Kadınların verdikleri sinyalleri iyi analiz edin yeter ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder